Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاشمی گفت: دلیل ادغام وزارت بهداری و آموزش عالی این بود که فیلدی فراهم شود تا مهارت دانشجویان را افزایش دهیم که از این ظرفیت استفاده نکردیم.   به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اولین نشست کمیسیون عالی تعهدات وزارت بهداشت با حضور وزیر بهداشت، رئیس و ۳ نفر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و معاونین و مدیران ارشد وزارت بهداشت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست دو موضوع نوع و میزان تضامین حسن اجرای تعهدات دانش آموختگان و معافیت افراد بالای ۴۵ سال از انجام طرح تعهد خدمت نیروی انسانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حذف طرح تعهد خدمت نیروی انسانی هدف وزارت بهداشت

وزیر بهداشت در این نشست، گفت: هدف قطعی ما حذف طرح تعهد خدمت نیروی انسانی در آینده است، اما طرح باید در خدمت ارتقای آموزش باشد و دلیل ادغام وزارت بهداری و آموزش عالی این بود که فیلدی فراهم شود تا بتوانیم تبحر و مهارت دانشجویان را افزایش دهیم که از این ظرفیت استفاده نکردیم، اما باید در آموزش، فیلد طرح وجود داشته باشد تا دانشجویان به محیط بروند و با نحوه ارائه خدمات به بیماران آشنا شوند و مهارت های لازم را کسب کنند.

هاشمی تاکید کرد: همه باید به قانون تمکین کنیم و اگر جایی مشکل داریم لازم است با اصلاح آن کار را پیش ببریم.

نباید اجازه دهیم به سهمیه بومی خدشه‌ای وارد شود

هاشمی با اشاره به سهمیه ۳۰ درصد بومی مناطق محروم خاطرنشان کرد: باید از سهمیه بومی حسن استفاده را داشته باشیم که قرار شد یکبار برای همیشه مشکلات نیروی انسانی در مناطق محروم را حل کنیم و باید اجرای این قانون را ادامه دهیم و اجازه ندهیم به آن خدشه ای وارد شود.

وزیر بهداشت تاکید کرد: تربیت نیروهای بومی بزرگترین ثروت درمان کشور است چون امسال ۶۰۰ نیروی انسانی بومی در مناطق محروم مستقر می شوند که باید سه برابر زمان تحصیل خود را در این مناطق بمانند، بنابراین، این ظرفیت بسیار خوبی برای کشور است.

در کمیسیون عالی تعهدات، معاون حقوقی و امور مجلس به عنوان رئیس، مدیرکل حقوقی وزارت بهداشت به عنوان دبیر و معاونین آموزشی، بهداشت، درمان و توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت به عنوان عضو کمیسیون عضویت دارند.

در این نشست، شهریاری رئیس، خاتمی، نایب رئیس اول، ادهمی و دکتر رنجبرزاده، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز، حضور داشتند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۰۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟

عبدالحسین خسروپناه درباره سرنوشت مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در کنکور سراسری افزود: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را فقط شورا می تواند تغییر دهد و فعلاً مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی تغییر نکرده است.

وی افزود: قرار بود بر اساس این مصوبه، از مناطق محروم دانشجو جذب شود و افزایش ظرفیت به منظور رفع نیاز آن مناطق طراحی شده بود. ضمن اینکه بر اساس این مصوبه قرار شده بود افرادی که در این ظرفیت جذب شوند باید تعهد خدمت دهند تا در آن مناطق محروم خدمت کنند. قرار بود سازمان برنامه و بودجه هم زیرساخت های وزارت بهداشت را تامین کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: بخشی از این مصوبه که افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش بود، اجرا شد و در بخش هایی هم بیش از ۲۰ درصد ظرفیت اضافه شد. طبیعتاً تامین نشدن زیرساخت ها ما را در آینده با افت تحصیلی در آموزش پزشکی مواجه کند و می تواند برای آینده خطرناک باشد.

وی با اشاره به تشکیل کمیسیون سلامت در شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: در کمیسیون سلامت هم پزشکان، هم مهندسان مرتبط با مباحث پزشکی، هم روانشناسان و هم دیگر دست اندرکاران و صاحب نظران علم و فناوری کشور حضور دارند، از این رو  شایبه تعارض منافع منتفی است. موضوع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در این کمیسیون در حال بررسی است.

خسروپناه اظهار داشت: این مصوبه در کمیسیون سلامت در حال بررسی است و در حال جمع آوری اطلاعات جامعی در این زمینه هستند که آن را در صحن شورا ارائه کنند. اگر اعضای شورا این جمع بندی را پذیرفتند و آن را مصوب کردند یک مهلتی برای سال های آینده برای اجرای این مصوبه درنظر گرفته می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • تربیت نیروی انسانی خدوم نتیجه تلاش معلمان است
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • تربیت نیرو‌های متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران